Autorijschool in Bussum

Ook in Bussum is autorijschool 123rijden actief. Wij hebben verschillende rijopleidingen voor het halen van je rijbewijs. Heb je al een rijbewijs? Dan kun je bij onze autorijschool in Bussum terecht voor een opfriscursus. Weet je niet welke rijopleiding voor jou geschikt is? Vraag dan een gratis proefles aan. Na de proefles hoor je van ons welk lespakket bij je past. Ga naar de website www.123rijden.nl voor meer informatie over deze rijschool in Bussum.

De rijopleidingen van rijschool Bussum

Voor mensen onder de 18 heeft rijschool Bussum de 2toDrive rijlessen. Iedereen die minstens 16,5 jaar is kan deze rijlessen volgen. Je kunt rijexamen doen zodra je 17 jaar bent. Als je geslaagd bent mag je, onder begeleiding totdat je 18 bent, de weg op.

Mensen die weinig of geen rijervaring hebben zitten goed bij de startersopleiding bij rijschool Bussum. Eerst ga je de auto leren kennen en beheersen. Daarna wordt je rijvaardigheid en verkeersinzicht opgebouwd.

Heb je al ervaring met autorijden maar nog geen rijbewijs? Dan is de rijopleiding voor gevorderden bij rijschool Bussum echt iets voor jou. Deze rijopleiding begint met een intakeles waarna een opleiding op maat volgt.

De spoedcursus van rijschool Bussum

Met een spoedcursus bij rijschool Bussum kun je snel je rijbewijs halen. Deze rijopleiding begint met een intakeles. Op basis van je rijervaring wordt dan een planning gemaakt.

Voor mensen met faalangst

Bij rijschool Bussum hebben we ook een rijopleiding voor mensen met faalangst. Hierbij worden de lessen gegeven door een speciaal opgeleide instructeur. Ook is er de mogelijkheid om via het CBR een faalangstexamen te doen.

 

De opfriscursus van rijschool Bussum

Moet je een rijtest doen of heb je lang niet gereden? Bij rijschool Bussum kun je ook een opfriscursus volgen. Deze korte cursus wordt afgestemd op jouw wensen.

De lescam en rijbewijsapp

Bij 123rijden wordt tijdens de rijles gebruik gemaakt van een professionele lescam. Zo kun je de les nog eens terugkijken en evalueren.

Er wordt een digitale omgeving gebruikt waarvoor ook een app beschikbaar is. Hiermee kun je bijvoorbeeld je vorderingen bekijken of theorie-examens oefenen.

Meer weten over onze autorijschool in Bussum?

Wil je meer weten over een autorijschool in Bussum? Stel je vraag dan aan 123rijden!