GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Baan vinden

Wil je een baan vinden? Dan is OTTO Work Force de plek om jouw werk te zoeken. Je kan daar volop banen vinden. Je kan als voorman te werk gaan, maar ook als orderpicker die met een voicepicksysteem werkt of als orderpicker die in het magazijn werkt. Wat het ook is dat je zoekt je kan het bij ons vinden. Je krijgt bij ons altijd de beste behandeling. Zo is het mogelijk om werk te zoeken in het buitenland waarbij wij de huisvesting en het vervoer regelen.

Als er dus iets is wat je wilt doen zoek dan deze vacature uit en meld je aan bij ons. Je krijgt dan in korte tijd een reactie en kan je aan de slag of wordt je ingewerkt. Kijk voor meer informatie op onze site en start je zoektocht naar de beste vacatures wil je een baan vinden bij OTTO Work Force.

Werk zoeken

Als je werk zoekt dan kan je dat vinden bij OTTO Work Force. Je kan een start maken als orderpicker die middels een voicepicksysteem bestellingen klaarmaakt. Je zal aan de hand van instructies uit je headset naar de gang of de stelling gaan waar jouw product ligt. Je neemt dan dat product en zorgt ervoor dat je het juiste aantal verpakt. Wanneer alles is verzameld zal de bestelling klaar zijn om te verzenden. Ook kan men als voorman aan de slag. Je zal dan mensen moeten begeleiden, coachen, operationeel aansturen en motiveren. Daarbij houdt je rekening met de geldende regels en richtlijnen. Zo help je met het behalen van de doelen en normen van de organisatie. Je werkt in een drie ploegenstructuur en hebt verschillende verantwoordelijkheden.

Volop werk

Wil je volop werk vinden? Dat kan bij OTTO Work Force. Hier vind je alles wat je moet weten om aan een nieuwe baan te komen die bij je past. Als er dus nog iets is of als je een specifieke vacature zoekt ga dan gauw naar onze website.

 

https://www.ottoworkforce.nl/