GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Bijbelse rondreis Israël, met Israël Idoed Reizen

Een Bijbelse rondreis door Israël is door de geschiedenis heen al door veel mensen gemaakt. De zogenaamde pelgrimstochten naar het Heilige Land. Zelfs de namen van de vele Bijbelse steden geven zo’n reis al een bijna magisch tintje. Maar wat dit land u echt te bieden heeft, wordt pas tijdens een reis “on the spot” onthuld. U bezoekt de plaatsen waar Jezus werkte. En Bethlehem, dat verbonden is met de jeugdgeschiedenis van Jezus. Via Samaria naar Galilea, waar Jezus’ publieke activiteit begon, in de ruimte van zijn wonderen en parabels. Jeruzalem, de plaats van Jezus’ Lijden, Opstanding, Hemelvaart en de zending van de Geest. Zo worden de Bijbelse verhalen op de achtergrond van de betreffende plaats levendig en verhelderend, en begrijpen we op een nieuwe en bijzondere manier de betekenis van Jezus’ boodschap.

Bijbelse rondreis Israël een droom die waarheid wordt

De Bijbelse rondreis door Israël die ik vorig jaar maakte, was een langgekoesterde droom die is uitgekomen en ik ben nog steeds volledig onder de indruk van alle opgedane ervaringen en indrukken van mijn reis naar Israël vorig jaar. En dat zeg ik, een van de deelnemers aan een prachtige rondreis door dit beloofde land. Een rondreis georganiseerd door de kanjers van Israël Idoed reizen. Welke reis je voorkeur ook heeft, ik ben ervan overtuigd dat, dankzij de betrokkenheid van Jo en Marjan en de vele deskundigen die hen daarbij helpen, elke reis die door hen wordt georganiseerd zal voelen als een droom die werkelijkheid wordt.

Christelijke reizen in Israël

Ga gerust op rondreis Israël met Israël Idoed Reizen naar het Heilige Land. Zij bieden u reizen met een achtergrond in de geestelijke en culturele geschiedenis aan. Of u nu meer wilt weten over uw eigen geloof en/of eindelijk zelf de plaatsen van de Christelijke geschiedenis wilt bezoeken en/of uw kennis over de kerk en de Heer Jezus Christus wilt opfrissen: Hun Bijbelse rondleidingen bieden u als reiziger die geïnteresseerd is in religie, kerk, cultuur en geschiedenis de unieke kans om al die plaatsen die in de Bijbel worden beschreven te volle te ervaren.