GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Cocktailshaker huren

Cocktailshaker huren

Ben jij op zoek naar een manier om jouw feestje beter te maken? Een cocktailshaker huren zorgt voor een gezellige sfeer en lekkere drankjes op jouw feestje!

Waarom de cocktailshakers van Bar Company huren?

Je bent op zoek naar een cocktailshaker die jouw feestje dat extra beetje sfeer mee kan geven? Bar Company heeft met meer dan 60 cocktailshakers, altijd een geschikte jongen of dame voor jouw feestje. Onze cocktailshakers zorgen niet alleen voor lekkere drankjes, maar zorgen ook voor een goede gastvrije uitstraling naar je gasten. Onze cocktailshakers maken op een entertainende wijze drankjes klaar zoals de populaire Gin Tonic! Geen enkele cocktail is voor onze cocktailshakers te gek. In overleg vooraf met de boeker kan elke cocktail gemaakt worden.

Entertainment 2.0 met onze cocktailshakers

Heb jij wel eens gehoord van de term flairtender? Zo niet, dan wordt het vlug tijd om hier kennis mee te maken. Flairtenders verzorgen naast lekkere cocktails ook een spetterende show met flessen en glazen die door de lucht vliegen. Jouw gasten zullen met open mond staan te kijken hoe de flairtender zijn werk doet. Heb je geen bar waar de cocktailshaker of flairtender zijn werk kan doen? Wees niet getreurd. Bar Company heeft ook een groot assortiment mobiele cocktailbars. Van ouderwetse houten bars tot hedendaagse hoogglans bars met led lichten. Wil jij een cocktailshaker huren met of zonder cocktailbar? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.