GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

De dozen op maat van de Dozenhal

Soms, dan heb je ontzettend specifieke dozen nodig, dozen op maat zelfs. De spullen die je wilt verpakken en transporteren, passen gewoon niet in de standaard dozen die op de meeste plekken verkrijgbaar zijn. Op dit soort momenten komt de Dozenhal waanzinnig goed van pas, want wij hebben ruim 2500 formaten aan dozen op formaat. De kans is dus groot, dat je helemaal geen dozen op maat nodig hebt! Echter, het kan wel zo zijn dat we nét niet de dozen hebben die jij nodig hebt. In dat geval is het nog steeds mogelijk om dozen op maat bij de Dozenhal te bestellen. We zijn niet voor niets hartstikke flexibel!

Naast dozen op maat?

Wat kan er eigenlijk allemaal nog meer bij de Dozenhal, naast dozen op maat bestellen? We heten niet voor niets de Dozenhal, dé hal voor dozen! Gelukkig is er nog heel veel meer mogelijk bij de Dozenhal wat betreft dozen. We verkopen namelijk niet alleen dozen op maat, maar ook gebruikte dozen! Gebruikte dozen? Wie wil er nou gebruik maken van gebruikte dozen? Dat is toch helemaal niet logisch. Wel met het oog op milieuvriendelijkheid. De gebruikte dozen van de Dozenhal zijn namelijk nog steeds in prima staat om bepaalde spullen in te transporteren, om spullen in op te slaan of zelfs om mee te knutselen! Door ze nog een keer te gebruiken, bespaar je een heleboel grondstoffen om een nieuwe doos mee te maken, dat vinden wij nou een mooi principe. Bovendien zijn deze gebruikte dozen stúkken goedkoper dan onze nieuwe dozen, of dozen op maat!

Tot slot

Er is een heleboel mogelijk bij de Dozenhal, vooral wat betreft dozen. Naast wat we al genoemd hadden over gebruikte dozen en dozen op maat, zijn er ook nieuwe dozen die al geproduceerd zijn, en klaarstaan in onze voorraad om zo snel mogelijk naar onze klanten verscheept te worden. Ook hebben we de mogelijkheid om dozen te bedrukken, met een persoonlijk logo of ontwerp. Tot slot hebben we palletdozen, oftewel containerdozen die heel handig zijn voor grote producten én tabaksdozen.