GCSME
Image default
Offers

Dit is waarom je elke dag collageen poeder zou moeten gebruiken!

Het menselijk lichaam bestaat voor zo’n 30% uit collageen en komt het meeste voor in het bindweefsel van de huid, gewrichten en organen. Voldoende collageen binnenkrijgen is voor ieder mens belangrijk, omdat het zorgt voor de stevigheid van de huid. Voldoende collageen binnenkrijgen is zelfs nog belangrijker voor zwangere vrouwen, sporters of bijvoorbeeld ouderen mensen. Je versterkt er je lichaam mee en dat is zo belangrijk. In deze blog vertellen we je over de voordelen van collageen supplementen, lees dus snel verder!

 

Goed voor nagels en haar

Collageen draagt bij aan de stevigheid van je nagels en zorgt er voor dat je haar sneller groeit, heb jij dus last van nagels die snel afbreken of heb je last van dof en uitvallend haar? Dan kunnen collageen supplementen wel een de oplossing voor jou zijn. Vooral na je 25e levensjaar is de inname van collageen extra belangrijk, want je lichaam gaat dat vanaf dat moment minder zelf doen.

 

Goed voor het herstellen van de darmwand
Problemen aan de darmwand kunnen snel ontstaan door bijvoorbeeld antibiotica, maagzuurremmers of een infectie. Het gebruik van collageen poeder of supplementen draagt bij aan een sneller herstel hiervan. Door de inname van collageen worden ook de slijmvliezen versteld en dat zorgt er ook voor dat je minder last zult hebben van maagzuur een win win situatie dus!

 

Goed voor versterking van je gewrichten, botten en kraakbeen

Als je ouder wordt is het een natuurlijk proces dat je botten, gewrichten en kraakbeen allemaal wat stijver worden. Collageen poeder gaat dit proces tegen. Door dagelijks de poeder in de nemen zul je minder snel last krijgen van klacht. Mocht je al klachten hebben en dan beginnen met de inname van collageen poeder of supplementen dan is de kans groot dat deze klachten flink af zullen nemen. 

 

Zeg maar dag tegen striae, cellulitis en rimpels

Om rimpels tegen te gaan gebruiken mensen vaak crèmes, maar het grappige is dat de collagenen helemaal niet worden opgenomen via de huid. Wil je echt de rimpels, striae en cellulitis tegengaan, dan kun je dus het beste voor poeder of supplementen kiezen! zo wordt het collageen wel opgenomen in het lichaam en zul je er dus zeker profijt van hebben!

 

https://superfoodies.nl/