GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Dozen

Als verhuisbedrijf is het erg belangrijk dat we kunnen beschikken over dozen. Wanneer we niet kunnen beschikken over dozen, dan kan er simpelweg niet gewerkt worden, en verliezen we geld. We hebben met ons verhuisbedrijf maar een beperkte opslagruimte. We moet daarom verzekerd zijn van een betrouwbare en regelmatige levering. Ik zit ondertussen al lang genoeg in het vak, om te kunnen stellen dat verhuizen altijd een hoop stress met zich meebrengt. Een verhuizing moet worden uitgevoerd op de dag dat het staat ingepland. Er valt altijd een hoop samen met een verhuizing. Het moeten uitstellen of vertragen van een verhuizing als gevolg van een tekort aan dozen is daarom uit den boze. Het levert je bedrijf een slechte naam op en de klant zit met alle nare gevolgen. Een jaar geleden, toen we voor onze dozen een andere leverancier hadden, is het flink mis gegaan. De partij die we nodig hadden voor een verhuizing de dag erna, werd niet geleverd. Het gevolg was dat we de verhuizing een dag hebben moeten uitstellen. De betreffende klant werd hierdoor met een enorm probleem opgezadeld. Ook heeft de klant veel extra kosten gehad als gevolg van het uitstel. Uiteraard zijn we deze klant financieel tegemoet gekomen, en hebben we alles vergoed. Als ondernemer heb je natuurlijk te maken met bepaalde risico’s. Echter moet je deze zoveel mogelijk proberen uit te bannen.

Dozen bestellen wij bij De Dozenhal

Onze dozen bestellen wij momenteel bij De Dozenhal. Dit is een uitstekende keuze gebleken. Dankzij De Dozenhal kunnen wij beloftes aan onze klanten waarmaken. De dozen worden indien nodig, een dag na een bestelling netjes afgeleverd. De Dozenhal levert altijd op tijd. Daarnaast levert men dozen in de meest uiteenlopende maten. De beschikbaarheid is kinderlijk eenvoudig online te bekijken.

Het gemak van online bij De Dozenhal

Dozen bij De Dozenhal bestel je gemakkelijk online. Met ons eigen account is het een koud kunstje om alles gedaan te krijgen. De dozen worden een dag later geleverd, en voorzien van een logo. Soms zitten we met een restpartij dozen. Voor De Dozenhal is dit geen probleem. Deze worden gewoon retour genomen mocht het nodig zijn.