GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Duurzame aluminium schuifpui

Als u kiest voor een duurzame aluminium schuifpui dan kiest u voor maximale lichtinval en een slanke uitstraling. Bij Schipper Ede hebben wij een grote voorraad aan schuifpuien voor uw huis of ander project. Andere belangrijke voordelen zijn van dit type schuifpuien is dat ze niet eerst geschilderd hoeven te worden door de kleur-poedercoating die aangebracht is op de schuifpuien. Dit is ideaal voor uw woning of ander project. Ook krijgt u de mogelijkheid bij Schipper Ede om zelf uw schuifpuien samen te stellen. Hierbij kunt u kiezen uit vele kleuren zodat er altijd een match is met uw voorkeuren en uw huidige interieur.

Montage aluminium schuifpui

Ook is het monteren van een aluminium schuifpui bij Schipper Ede geen enkel probleem. Beter gezegd, het is zelfs onze expertise! Onze experts helpen u graag bij het gehele proces: van concept tot realisatie. Doordat onze monteurs servicegericht zijn en snel te werk gaan, zijn de puien binnen één dag direct klaar om te gebruiken. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe schuifpuien als u thuis komt van bijvoorbeeld een lange dag werken. U hoeft zich ook niet meer druk te maken om eventuele troep want wij rommelen uiteraard de rommel weer netjes op. 

 Schuifpuien

Naast de aluminium schuifpui biedt Schipper Ede ook nog andere schuifpuien (of kozijnen) aan. Onze schuifpuien zijn namelijk energiebesparend en hebben een lange levensduur waardoor u een lagere energierekening heeft. Ook isoleren ze zeer goed waardoor warmte binnen blijft in de winter en buiten blijft in de zomer. Ook zijn onze puien ruimtebesparend omdat ze schuiven in plaats van open moeten slaan. De puien zorgen ook nog eens voor een duidelijke verbinding tussen uw binnen- en buitenruimte. De twee ruimtes gaan vloeiend in elkaar over omdat de schuifpuien zorgen voor een grote opening. U kunt kiezen uit schuifpuien met HR++ glas (enkel glas, luchtspouw en dan enkel glas) of HR+++ glas (drie enkele glazen). Hoe dikker het glas, hoe groter de kans want de warmte binnen blijft in de koude winters en hoe lager uw stookkosten zijn. 

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website.