GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een busje huren in Zoetermeer bij Infinity Car Rental

Ben jij op zoek naar een busje om te huren in Zoetermeer? Dan zit je bij Infinity car rental aan het goede adres! Wij zijn daarin de aangewezen partner, omdat we van alles en nog wat kunnen bieden aan onze klanten. Denk hierbij aan een verhuizing, waarbij ontzettend veel spullen van A naar B gesjouwd moeten worden. Dit alles kan vergemakkelijkt worden met een busje, die even een paar keer op en neer kan rijden. Ook bij evenementen en kamperen zijn er super veel spullen die allemaal verplaatst moeten worden, waar er genoeg ruimte voor is in een busje!

Wat voor soort busje huren in Zoetermeer?

Wij hebben busjes die je kunt huren in Zoetermeer in allerlei soorten en maten. We hebben een Renault Clio station, maar als je daarvan schrikt omdat het een nogal grote bus is, kan je ook een kleinere auto huren. Ook voor het transporteren van mensen hebben we geschikte busjes, we hebben een bestelbus die negen personen kan vervoeren, maar ook auto’s waar minder mensen in passen. Simpel gezegd: we hebben voor iedere toepassing en iedere gelegenheid auto’s die ervoor geschikt zijn.

Allerlei voordelen

Ontdek alle voordelen van een busje huren in Zoetermeer! Je hebt namelijk 200 vrije kilometers als je een Renault Clio van ons huurt, en je kan zelfs onze wagens per uur huren, wanneer je er niet al te lang mee bezig denkt te zijn. Allemaal super makkelijk. Bovendien hebben wij ontzettend flexibele openingstijden, die het voor jou mogelijk maken om bij ons terecht te kunnen wanneer je met spoed een auto of bestelbus nodig heeft. Wij maken het zo makkelijk voor onze klanten, omdat ze het verdienen.

Onze tarieven

Wij hebben waanzinnig scherpe prijzen die we hanteren. Neem dit als voorbeeld: voor slechts 89 euro per dag kan je al een bestelbus bij ons huren, een personenauto kan zelfs al voor 49 euro per dag! Wanneer je een wagen wilt huren, is het wel handig om deze van tevoren te reserveren. Wanneer we geen wagens beschikbaar hebben, moeten we je helaas teleurstellen.