GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een LED scherm voor buiten de deur.

Een LED display is een zeer sterk communicatiemiddel om jouw boodschap over te brengen naar je doelgroep op een niet te opvallende manier. Het is bij Faas media ook mogelijk om deze scherm voor buiten de deur te laten leveren. Normaliter is een ledscherm niet gemaakt om buiten te functioneren daarom worden onze LED schermen geplaatst in een bescherming die alle mogelijke invloeden van het weer buiten houdt. De vormgeving en kleur van de bescherming, en ook de keuze van het LED scherm liggen natuurlijk helemaal in handen van de klant. Dus wilt u een gele, felroze of rode bescherming, alles is mogelijk bij Faas Media. 

Hoe bestuurt u zo’n LED display van buiten?

De LED Display schermen werken volgens een bekend concept onder marketeers; namelijk narrowcasting. Narrowcasting houdt in dat u op het scherm een reclame, video of informatie toont. Het is ook mogelijk om alleen maar de informatie, video etc. op te leveren bij ons en dan stellen wij het allemaal in. Hierdoor is het enige wat nog moet gebeuren een simpele druk op de knop! Het is daarnaast mogelijk om de LED Display schermen ook mobiel te gebruiken, met een verrijdbaar systeem onder de kast. Hierdoor kan het bord zowel binnen- als buiten ingezet worden en is het mogelijk optimaal resultaat te behalen met de gedane kosten.

Hebben de weersomstandigheden echt geen invloed op het scherm?

Nee, dat hebben ze niet. Zelfs de zonlicht (die normaliter van grote invloed is op LED schermen) wordt afgewend en de kwaliteit van de getoonde beelden blijft altijd haarscherp. Ook ’s winters worden er geen problemen ondervonden met de LED Schermen. Ze zijn bestendig tegen regenwater, sneeuw, hagel en onweer. Dus wat voor omstandigheden het weer ook laat zien, zelfs met de global warming van tegenwoordig, de LED schermen zullen het gemakkelijk doorstaan. Wilt je nou meer weten over de werking van deze schermen, of er eentje voor jezelf aanschaffen? Bekijk dan hier snel de website. 

https://www.jfad.nl