GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Goedkoop een touringcar huren bij Noot

Als oude vriendengroep wilden wij graag een touringcar gaan huren. Na een lange zoektocht hadden wij alle vrienden van onze middelbare school gevonden en was iedereen bereid om mee te doen met onze reünie. Doordat wij graag iets leuks wilden gaan doen met zijn allen, besloten wij om een museum te gaan bezoeken. Veel mensen woonden nog in de buurt van Haarlem, de plek waar onze middelbare school ook gevestigd was. Doordat het museum zich in Arnhem bevond, leek het ons handig om een touringcar te gaan huren. Wij waren namelijk met 24 personen en het leek ons handiger om dan een (kleine) touringcar te huren. Tevens zouden wij dan geen parkeergeld te hoeven betalen voor zes auto’s, ook dit zou ons geld schelen. Wij hadden berekend dat het huren van een touringcar een stuk goedkoper zou zijn voor ons.

 

Nog goedkoper een touringcar huren

 

In eerste instantie waren wij nog druk met het berekenen of het wel echt goedkoper zou zijn om een touringcar te huren. Wij vroegen bij verschillende aanbieders offertes aan en kwamen zo tot de conclusie dat de prijzen erg uit elkaar liepen. Bij de ene aanbieder waren wij goedkoper uit om met verschillende auto’s te gaan en bij de andere aanbieder was het juist weer voordeliger om een touringcar te huren. Een van de aanbieders waarbij het goedkoper was om een touringcar te huren, was Noot. Wij besloten contact op te nemen en te vragen wat de mogelijkheden waren voor het huren van een touringcar voor onze groep. Noot vertelde ons dat zij hun aanbod nog aantrekkelijker konden maken voor ons. Zo was het mogelijk om een arrangement te boeken, waarbij de kaartjes voor het museum in Arnhem al waren inbegrepen. Zo bespaarden wij ook nog eens geld op de kaartjes en werd het hele uitje in een keer een stuk goedkoper.

 

Een erg gezellig dagje uit!

 

De reis met de touringcar van Noot, was erg comfortabel. Ook was de chauffeur erg gezellig en reed hij op een zeer verantwoorde manier. Daarnaast viel de prijs dus ontzettend mee en hebben wij erg genoten van het dagje uit en de reis in de touringcar van Noot!

 

Related Posts

Behandelingen met botox

Rijbewijs.nu – Wat is Rijbewijs.nu?

Uw taxi in Wassenaar