GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Groot aanbod gereedschappen bij technischeprodukten.nl

De eigenaren van technischeprodukten.nl staan voor goede service en maatwerk. Dit houd in dat ze dagelijks voor klanten klaar staan om te adviseren. Naast dit is website technischeprodukten.nl ook erg gewaardeerd in de buitendienst en hebben vele jaren ervaring als het gaat om afdichten, verlijmen, smering en onderhoud. Ze deinzen niet terug om hun ervaring en kennis te delen met klanten. Voor dat de webwinkel technischeprodukten.nl openden in 2009, had het bedrijf al ervaring op de markt. Met hun aanpak en het aandacht luisteren naar wat de markt vraagt is het technischeprodukten.nl gelukt om een breed assortiment te ontwikkelen voor meerdere segmenten. 

Dit is waarom technischeprodukten.nl de juiste plek is 

  • Met de beschikking van kennis die technischeprodukten.nl heeft over een hoop verschillende onderwerpen, krijgt u juist advies.

  • Door de jarenlange ervaring die technischeprodukten.nl heeft opgedaan hebben ze veel ervaring op gebieden zoals afdichting, verlijming, smering en onderhoud.

  • Naast de online webwinkel staan ze ook voor u klaar in de winkels.

  • Veel voordeel en scherpe prijzen

  • Professionele technische producten voor zowel industrie als bouw en techniek

Prettige klantenservice

Bij technischeprukten.nl geldt dat u tot 14 dagen na de bestelling het recht heeft om zonder reden de bestelling te annuleren. Na het annuleren heeft u als klant 14 dagen om te zorgen dat het product geretourneerd wordt. Na ontvangst ontvangt u het volledige bedrag inclusief verzendkosten terug. Naast deze luxe is er bij technischeprodukten.nl gedacht aan verschillende betaalmethoden waardoor elke klant wel de geschikte methode kan gebruiken. Betaalmethoden zijn; Ideal (gemakkelijk betalen met uw bank), Creditcard (Visa of mastercard met een veilige SSL transactie), Paypal (Inloggen en betalen met uw PayPal saldo) en AfterPay waarmee het mogelijk is om na ontvangst van het product pas te betalen.  Bestellingen die voor 16:00 zijn geplaatst op werkdagen zijn meestal de volgende dag al bij u geleverd. In het geval dat u op vrijdag voor 16:00 besteld word de bestelling zaterdag worden geleverd. De recensies van klanten van technischeprodukten.nl liegen er niet om en zijn vooral erg positief over zowel de klantenservice als de kwaliteit van producten en scoren een 9,3 gemiddeld.

Related Posts

Baan vinden

Lees tips voor een taxi Almere

Opslagman is de specialist voor het verhuren van ruimtes