GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Haal een reachtruckcertificaat bij jou in de buurt!

Gespecialiseerde aanbieder van intern transportopleidingen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van intern transportopleidingen. Zo zijn wij een ervaren specialist in het trainen en opleiden van bestuurders en gebruikers van een reachtruck. Wij hebben 20 verschillende opleidingslocaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Daarnaast werken wij alleen met eigen instructeurs, op die manier kunnen wij de kwaliteit en flexibiliteit behouden. Met oog hierop beschikken wij daarom ook over veel verschillende startdata. Dus wil jij snel een reachtruckcertificaat halen? Bekijk dan ons opleidingsaanbod of neem contact met ons op.

 

Hoe haal je een reachtruckcertificaat?

Na het theorie- en praktijkgedeelte uitgebreid doorlopen te hebben, worden er twee verschillende examen afgenomen. Zo wordt er zowel een praktijk- als theorie-examen afgelegd. Op het moment dat beide examens met een voldoende zijn afgerond, dan haal je een reachtruckcertificaat. Op het moment dat dit reachtruckcertificaat verlopen is na een aantal jaar, dan kan deze eenvoudig verlengd worden door een herhalingscursus te volgen. Tijdens deze herhalingscursus wordt de stof opgefrist en wordt je voorzien van nieuwe richtlijnen en informatie van een reachtruck. Hierdoor kan je op een veilige manier werkzaamheden blijven uitvoeren op een reachtruck.

 

Een heftruck- en reachtruckopleiding combineren?

Onze reachtruckopleidingen kunnen gecombineerd worden met heftruckopleidingen. Hoewel het theoriegedeelte van de opleiding met elkaar overeenkomen, verschilt het praktijkgedeelte enorm van elkaar. Met die reden mag je met een reachtruckcertificaat niet rijden op een heftruck. Ben jij van plan om beide hulpmiddelen te besturen? Dan is het verstandig om jezelf in te schrijven voor de eerdergenoemde gecombineerde opleiding. Op deze manier kan je veel tijd en geld besparen. Een voordeel van deze gecombineerde opleiding is dat wij je ook leren te werken met een stapelaar. Na het volgen van deze gecombineerde opleiding ontvang je dus een stapelaar-, heftruck- en reachtruckcertificaat.