GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

HSV TMP, de plek om spuitgieten te gebruiken

Tegenwoordig is het moeilijk om een bedrijf te vinden die nog werkt met spuitgieten. Gelukkig had ik snel contact gevonden met het bedrijf HSV TMP. Dat was het enige bedrijf in mijn omgeving die nog volop werkte met spuitgieten en ik had die echt nodig! Want ik wil een product maken dat alleen maar gerealiseerd kan worden door spuitgieten. Ik had wel wat tekeningen van het product, maar deze moeten ook uitgewerkt worden in technische tekeningen voor de machines. HSV TMP was het enige bedrijf wat mij kon helpen.

Samen met het bedrijf aan de slag met spuitgieten

Voordat we samen met de spuitgieten aan de slag konden, moesten de tekeningen en het product verder uitgebreid worden. Gelukkig helpt HSV TMP hun klanten hiermee om samen iets moois te maken. Het begint met een kennismakings meeting om daar het projectteam te ontmoeten en kennis te maken met het product. Daarna gaan zij aan de slag om het product zo goed mogelijk uit te kunnen werken. Als klant ben je altijd welkom om een meeting bij te wonen en dat vond ik zelf erg fijn. Daarna als het product helemaal is uitgewerkt tot in detail wordt de klant erbij gehaald om alles te controleren en het een ‘go’ of een ‘no go’ te geven. In mijn geval klopte het gehele design en kon ik een ‘go’ geven.

Blij met onze samenwerking

Uiteindelijk mocht ik ook bij het productieproces aanwezig zijn waar de eerste versie van mijn nieuwe product zou worden gemaakt. Dit is echt een uniek ervaring voor klanten zoals ik en het was geweldig. Om precies te zien hoe bepaalde dingen in elkaar zitten en hoe het precies wordt gemaakt is echt mooi om te zien. Mijn product is nu ongeveer een paar maanden op de markt en een grote hit! Ik heb alweer nieuwe ideeën voor producten klaarliggen, en ik ga zeker de hulp weer inschakelen van HSV TMP.

HSV TMP

Wilt u ook extra hulp bij het ontwikkelen van uw product? Bekijk dan de website van HSV TMP om er te kijken wat zij allemaal voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.