GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Ik wist niet dat het kon, je scooter leasen!

Je zult vast wel denken, waarom zou je een scooter leasen? In het huidige straatbeeld is een scooter eigenlijk helemaal niet meer weg te denken. Iedereen lijkt er een te rijden. Een scooter is populair en wint steeds meer terrein. Vooral bij jongeren. Lekker snel en redelijk goedkoop (in verbruik en onderhoud weliswaar) van A naar B. Het schijnt een van de populairste vervoersmiddelen te zijn onder jongeren. Dat geloof ik wel. Want mijn zoon van ruim 15 heeft het er nu al over: ‘Mam, als ik straks 16 ben wil ik beginnen met mijn scooter rijbewijs en dan ga ik werken bij Domino’s. Dan wil ik wel een rijbewijs voor een scooter met een helm want dat is verplicht bij Domino’s. En voor mezelf wil ik een scooter waar ik zonder helm op kan.’ Aldus mijn zoon. Hij ziet het al helemaal voor zich. Maar ik zeker nog niet! Waar haal ik dat geld van de aanschaf vandaan?

Nieuw of tweedehands, je scooter leasen kan bij Polderscooter

Een scooter lease is ideaal, met name in mijn situatie. Alleenstaand, één kind met (veel) wensen. Aangezien de aankoopprijs van een scooter varieert van enkele honderden (tweedehands) tot enkele duizenden (nieuw) euro’s, ben ik nu al erg blij dat ik heb ontdekt dat het mogelijk is om ook een scooter te leasen. Zo kan ik zowel mijn zoon blij maken en mijn portemonnee en spaarsaldo ook op een gezond level houden. Het liefst koop ik een nieuwe scooter voor mijn zoon. Als ik soms zie hoe vooral de jongens omgaan met hun scooter, vrees ik dat een tweedehands scooter nogal wat gebreken zal vertonen. Gelukkig lijkt dat geen probleem te zijn via Polderscooter. Het leasen van een scooter is een van de nieuwste trends en heeft zo zijn voordelen.

Een scooter leasen kent voordelen

Voor mij is het belangrijkste dat ik, wanneer ik de scooter lease die mijn zoon graag wilt hebben, per maand slechts een klein bedrag betaal. Iets dat in mijn situatie heel welkom is. Zo hoef ik mijn zoon zijn wens niet te ontzeggen, maar hoef ik niet op een houtje te bijten. Het beetje spaargeld dat ik heb, kan ik behouden voor echte noodsituaties. Vanaf zo’n € 10 kan mijn zoon straks op zijn scooter naar school en naar zijn werk. Ideaal als je het mij vraagt. Ga naar de website van Polderscooter voor meer informatie.