GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Interieurprojecten

Interieurprojecten kunt u het beste laten begeleiden met een ervaren bedrijf die ervoor zorgt dat het proces wat makkelijker verloopt. Hierbij moet er een optimale balans komen tussen vormgeving en functionaliteit, en dat kan met GRIP. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit, het budget en de planning niet uit het oog worden verloren. Hiervoor hebben we een speciale aanpak die keer op keer zijn waarde heeft bewezen, en we nu toepassen in al onze interieurprojecten. 

Interieurprojecten met GRIP

Met GRIP zorgen we ervoor dat er grip wordt gehouden met alle interieurprojecten die we verzorgen. Dat begint met alles op een rijtje hebben door de wensen en eisen in kaart te brengen. Dat betekent dat we eerst een uitgebreide sessie samen hebben waarbij beslissingen worden gemaakt aangaande de vierkante meters, oftewel het oppervlak dat bij bepaalde secties van de ruimte. Daarnaast moeten er ook andere dingen vastgesteld worden zoals de personeelsbezetting, de locatie, de beoogde sfeer voor bepaalde ruimtes en de uitstraling natuurlijk!

Bepaal uw top 3

In ieder project moeten er natuurlijk keuzes gemaakt worden, en interieurprojecten zijn hier niet de uitzondering op. In onze aanpak worden er dan keuzes gemaakt wat betreft de prioriteiten in kwaliteit, budget of planning. Het is uw taak om een rangschikking van deze drie dingen te maken, en de volgorde is leidend in alle keuzes die vervolgens tijdens het traject gemaakt worden. Wanneer de planning voor u het meest belangrijke is, zal hier rekening mee gehouden worden door bijvoorbeeld te korten op de kwaliteit, of door meer uit te geven dan het voorspelde budget. 

Heldere verwachtingen

In alle projecten is het belangrijk om de verwachtingen helder te houden, maar misschien denkt u dat dit al gedaan is bij de eerste fase van eisen en wensen in kaart brengen. Echter, waar wij het nu over hebben is een 3D visualisatie van de ruimte die we maken op basis van de eisen en wensen van de ruimte. Ontzettend handig, want op deze manier kan de samenhang tussen verschillende elementen te kunnen beoordelen en te zien of ze wel of niet werken. Lees meer over bouwbegeleiding.