GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kosten mezzanine vloer

Wilt u graag een verdubbeling van uw beschikbare vierkante meters bedrijfspand? Zitten jullie als onderneming niet te wachten op een verhuizing of verbouwing, omdat dit veel geld en tijd kost? Dan kan een mezzanine vloer helpen. De kosten mezzanine vloer zijn namelijk lager dan de kosten van een verbouwing of verhuizing. De mezzanine vloer zal gemakkelijk extra ruimte creëren. Bovendien is de mezzanine vloer gemakkelijk uit te breiden en is makkelijk te demonteren. De kracht van het systeem is enorm, waardoor het ook mogelijk is om het systeem te hergebruiken op een andere locatie. Mocht u toch gaan verhuizen? Dan verhuist de mezzanine vloer mee!

Lage kosten van mezzanine vloer

De mezzanine vloer die wij installeren brengen lage kosten met zich mee. Het is flexibel systeem met een enorm draagvermogen van 300 tot 2.5000 kg per vierkante meter. Daarnaast profiteert u van de volgende mogelijkheden:

  • 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • 17% besparing op uw schadepost door bescherming van sprinklers/verlichting
  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht

Maak ruimte groter

De mezzanine vloer zal voor een vergroting van ruimte zorgen. De mezzanine vloer is in verschillende afmetingen en vormen leverbaar. Deze wordt altijd op maat geproduceerd en geplaatst. Ook zijn al onze vloeren voorzien van een CE-keurmerk, deze is afgegeven door de TüV. Maak uw ruimte groter met een beetje hulp van ons!

Bel ons of vraag offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van een mezzanine vloer? Neem dan snel contact op door te bellen naar het nummer bovenaan de website.. Ook kunt u een offerte bij ons aanvragen via de website. Vele branches hebben wij voorzien van extra ruimte binnen hun eigen bedrijfspand!

https://www.mezzanine.nl/