GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Lees tips voor een taxi Almere

Tips voor een goedkope taxi Almere

Goedkoop en betrouwbaar, een taxi voor Almere !

Op zoek naar een Taxi vanaf of naar Almere ? Lees hier de tips voor een goede taxi vanaf Almere. Vervoer per Taxi onze Taxibussen of een Schiphol taxi.

Taxi Almere

Taxi Almere nodig? Reserveer voordelig online op onze website of met de mobiele app! Wij hanteren een basis instaptarief van slechts € 2,66 bij een reservering van 1 tot 4 personen en een basis instaptarief van slechts € 6,00 bij een reservering van 5 tot 8 personen.

  • Taxi en taxibussen !
  • Tarieven taxi Almere v/a € 30,00.
  • Vaste concurrerende tarieven !
  • Taxi Almere naar en vanaf Schiphol
  • Contant, pin, creditcard, Ideal
  • Altijd een voordelig een taxi voor Almere.
  • Gratis annuleren 

WAAROM TAXI ALMERE?

Almere telt inmiddels meer dan 200.000 inwoners, Almere staat in de top 10 grootste steden van Nederland. Of te wel Almere is groot. Als u afhankelijk bent van het openbaar vervoer of de fiets is onze stadstaxi in Almere misschien wel een zeer goed alternatief.

Reist u met meer dan 3 personen is een stadstaxi in Almere al voordeliger dan het openbaar vervoer.

Lange korte ritten Almere

Het taxibedrijf staat zowel voor korte als lange ritten voor je klaar, overal in de omgeving Almere. Behalve voor ritten naar Schiphol of Amsterdam, kun je ook bij ons dus ook bestellen voor een rit binnen Almere. Ook als je naar het oosten, noorden of zuiden van Nederland gebracht wilt worden, zijn wij jouw ideale taxi-partner. Je kan via onze website heel eenvoudig een taxi bestellen met iDEAL, PayPal of creditcard als betaalmogelijkheden. Alles is vooraf al geregeld, je hoeft in de taxi dus niets meer te voldoen. Na je boeking ontvang je een duidelijke bevestigingsmail met daarin de gegevens die je nodig hebt.

Waar kunt u een stadstaxi in Almere nou eigenlijk voor gebruiken? Eigenlijk overal voor! Denk hierbij aan:

Veilig en vertrouwd

Onze chauffeurs brengen u altijd veilig van locatie naar locatie. Regelmatig worden onze chauffeurs bijgeschoold om u nog beter van dienst te kunnen zijn. De ruime ervaring en proffesionaliteit van onze chauffeurs garanderen uw veiligheid tijdens de rit.

24/7 Taxi Almere

Onze taxicentrale is dag en nacht te bereiken. De chauffeurs zijn verspreid werkzaam in heel Almere en omgeving Amsterdam Schiphol, hierdoor is er altijd wel een chauffeur bij u in de buurt beschikbaar.

Met koffers heb je ruimte nodig

Tussen de Vaarten, Nobelhorst, Oosterwold, Filmwijk, Verzetswijk en Parkwijk.

Als er veel bagage mee moet dan heb je al snel een taxibus nodig. Op aanvraag kunnen er zelfs twee fietsen mee of een hond in een bench. Stuur ons gewoon even een email met het hoe en wat en wij geven je een mooie offerte !

Tarieven

Naar de Luchthaven, uw lievelings Restaurant, Kroeg of Familie bezoek. Taxi Salders heeft altijd een tarief op maat. Zowel online als bij één van onze telefonisten kunt u vrijblijvend een prijs berekenen wat uw taxirit kost.
Kijk en vergelijk de meterprijs met ieder ander Taxi bedrijf.
Salders Personenvervoer is nog steeds de goedkoopste!

Boek nu uw Schiphol taxi eenvoudig en snel online!
U kunt de rit vooraf betalen met i-Deal.

Klik hier om online te boeken.

Meterprijzen taxi almere

Personenwagen (1-4 personen)

Eerste aanslag € 2,50
Per kilometer € 1,95
Wachttarief € 0,32

Bus (5-8 personen) + Rolstoelvervoer

Eerste aanslag € 6,12
Per kilometer € 2,78
Wachttarief € 0,46

Boeken via website

Boek via onze website een goedkope taxi in Almere en maak een keuze uit standaard, luxe of elektrisch vervoer. Wil je in stijl naar je zakelijke afspraak? Ga dan voor een luxe taxi met gegarandeerd extra service en comfort, waarbij je wordt opgehaald door een chauffeur in pak. Of kies een elektrische taxi en verplaats je op een milieubewuste manier door Almere. Maar er is meer! Voor 4 of meer personen hebben we verschillende taxibusjes beschikbaar, wat ideaal is voor bijvoorbeeld een groep vrienden. Bij sneleentaxi vinden we het belangrijk om transparant te zijn. Daarom krijg je bij ons altijd vooraf het rittarief te zien. Na het invullen van de adressen, het aantal passagiers en de datum zie je het bijbehorende tarief. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bestel nu via sneleentaxi een goedkope taxi in Almere!

Met Taxicentrale Almere naar Schiphol of Amsterdam

In de wereld van tegenwoordig is het steeds belangrijker om zo snel mogelijk op uw plaats van bestemming te komen. Taxi Almere helpt je hier graag bij en zet met alle plezier zijn moderne wagenpark voor je in. Wil je bijvoorbeeld met een taxi naar Schiphol of naar Amsterdam? Wij brengen je vanuit elke plek in Almere voor een vaste tarief naar de luchthaven. Dus wil je van Almere Buiten naar Schiphol of van Almere Stad naar Amsterdam? Je hoeft je geen zorgen te maken over een oplopende meter; wij brengen je voor een vaste prijs naar je bestemming. Bestel nu bij onze centrale en wij sturen direct een taxi jouw kant op.

Geef je wensen door aan het taxibedrijf Almere

Boek dus nu bij Taxi Almere om een taxi te bestellen. Je wordt dan zo snel mogelijk opgehaald door een vriendelijke chauffeur met kennis van de regio. En misschien heb je wel speciale wensen, je hebt bijvoorbeeld een taxibusje in Almere nodig? Geef het door bij je bestelling en het wordt voor je in orde gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en brengen jouw gezelschap graag in één keer naar de bestemming. Je kunt bij ons ook langer van tevoren een taxi of taxibus bestellen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je ‘s ochtends vroeg naar de luchthaven moet of met een gezelschap op pad gaat in Amsterdam. Het is allemaal mogelijk bij Taxi Almere, dé betrouwbare taxi-partner in de regio Almere.