GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Onze vieze vloer vangen door een eiken vloer

Sinds wij ons nieuwe appartement hebben gekocht, willen zo snel mogelijk een eiken vloer laten leggen in de hobbykamer. De rest van het appartement was echt super en erg mooi, maar de hobbykamer had een vreselijke tapijt vloer die erg vies was geworden door de vorige bewoners. Daarom werd het flink tijd om die eruit te halen en daar een prachtige nieuwe vloer in te zetten. Wij wisten meteen zeker dat we een eiken vloer erin wilden hebben, omdat onze woonkamer en gang ook deze vloer heeft. 

Op zoek naar een hoge kwaliteit eiken vloer

Als we een eiken vloer in ons huis gingen leggen, wilden we het beste van het beste. Daarom gingen we eerst in de omgeving op zoek naar allerlei soorten houten vloeren specialisten die ons verder een goed advies konden geven over verschillende soorten eiken vloeren. Alleen bij elke winkel dat we kwamen hadden we het gevoel dat zij ook niet veel van de vloeren wisten en dat ze onprofessioneel overkomen. Hierdoor zijn we onze zoektocht verder gegaan op het internet. Want tegenwoordig kun je alles bestellen via het internet. Na een tijdje zoeken kwamen we op de website van Bax Houthandel terecht. Daar vonden we meteen in het brede assortiment een mooie set aan eiken vloeren en wilden we die eens in het echt zien.

Bax Houthandel is de specialist

Wij hadden veel geluk omdat Bax Houthandel een showroom heeft waar wij de vloeren met eigen ogen konden zien en voelen. Toen we daar binnenkwamen zagen we meteen de vloer die wij op het oog hadden en we vonden hem zelfs mooier in het echt dan op de foto. Er liepen daar veel vriendelijke medewerkers waar we hulp konden vragen en meer informatie over de vloeren. Binnen een paar weken hadden we eindelijk de nieuwe vloer binnen en het was echt een plaatje geworden. Ons huis is nu helemaal compleet!

Contact

Bent u ook benieuwd naar de producten en diensten van Bax Houthandel? Kom dan eens gerust langs in de grote showroom van Bax Houthandel, of bekijk het gehele assortiment via de website www.baxhouthandel.com.