GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagman is de specialist voor het verhuren van ruimtes

Opslagman is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes. Al ruim 16 jaar zijn wij actief in verhuring van opslagboxen en hebben wij vestigingen in Nieuwegein, Veenendaal, Utrecht en Amerongen. Onlangs hebben wij ook een nieuwe locatie geopend in Diemen. Wat ons tot een groot succes brengt zijn de strategische ligging van onze locaties. Door de goede bereikbaarheid zijn wij een logische keuze voor particulieren en bedrijven. Onze opslagruimtes zijn bruikbaar voor het opslaan van meubels en inboedel, maar ook voor het opslaan van archieven en andere materialen.

Waarom opslagman?

Wat opslagman al jaren tot zo’n groot succes maakt is de snelheid waar wij mee werken en onze flexibiliteit, waardoor het verhuren zo veel gemakkelijker gaat. Wij verhuren de boxen online, waardoor wij de administratie razendsnel afgerond kunnen hebben. Door de lage administratiekosten zijn onze ruimtes goed betaalbaar en een stuk lager dan die van onze concurrenten. Wat het online verhuren ook makkelijk maakt is dat als u bij ons voor 15.00 uur de box besteld hebt u de volgende dag al een opslagruimte tot uw beschikking kunt hebben. Daarnaast kunt u online heel handig aangeven welk oppervlakte u nodig heeft. Mocht u het zo snel even niet weten, kunt u gebruik maken van de oppervlakte calculator. Ook kunt u de periode aangeven voor welke periode u een box nodig heeft. Mocht u dat nog niet precies weten, géén punt!

Beoordeling klanten

Opslagman staat goed aangeschreven en krijgt daarom een hoge beoordeling van al haar klanten, dankzij de goede kwaliteit van de boxen, de heldere communicatie en het feit dat er geen verborgen kosten opduiken tijdens het verhuur van de ruimtes. Met goede kwaliteit wordt bedoeld dat de boxen droog, verwarmd en beveiligd zijn. Regelmatig wordt dit ook door onze medewerkers gecontroleerd. Daarnaast levert Opslagman heldere service. Voor onverwachte problemen kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor het vervoer voor een verhuizing kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken namelijk over een complete ophaalservice. Daarbij kunt u denken aan verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen. Wij doen er alles aan om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken! Voor een samenwerking met opslagman kunt u naar de website gaan en u inschrijven voor een opslagruimte. Voor informatie kunt u ons altijd bellen, wij staan voor u klaar met eerlijk en deskundig advies!