GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Rijbewijs.nu – Wat is Rijbewijs.nu?

Rijbewijs.nu

Zoekt u een autorijschool in Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij Rijbewijs.nu op het juiste adres. Rijbewijs.nu is de geschikte autorijschool voor u. In dit artikel wordt er uitgelegd wat Rijbewijs.nu precies is, waar de Rijbewijs.nu starterspakketten uit bestaat en dat een proefles bij Rijbewijs.nu gratis is. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder!

Wat is Rijbewijs.nu?

 Rijbewijs.nu is een autorijschool dat gevestigd zit in Amsterdam. Woont u in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam, dan kunt u autorijlessen volgen bij ons. Wij vinden het belangrijk dat de rijlessen op een kwalitatief hoog niveau worden gegeven. Daarnaast is het contact ook belangrijk, omdat de leerling zich op zijn gemak moet voelen. Dit realiseren onze instructeurs door hun enthousiaste en persoonlijke aanpak. Dit is garantie voor succes en het snel behalen van het rijbewijs.

Rijbewijs.nu starterspakketten

Bij Rijbewijs.nu heeft u de keuze uit drie soorten starterspakketten. Deze bestaan uit 15, 25 en 40 autorijlessen. De kosten zijn €649,-, €949,- en €1489,- euro. Hierin zitten niet alleen de rijlessen inbegrepen. Het CBR praktijkexamen zit hier ook bij. Bij de twee duurste pakketten heeft u een gratis herexamen voor als u niet slaagt. Met onze aanpak gaan wij ervan uit dat u deze herexamen niet nodig hebt!

Gratis proefles bij Rijbewijs.nu

Bij Rijbewijs.nu kunt u de gratis proefles aanvragen. Dit doen wij gratis, omdat u zo de mogelijkheid heeft om kennis te maken met de auto. Daardoor is er meteen de kans om kennis te maken met elkaar en informatie in te winnen over elkaar. Twijfelt u? vraag dan de gratis proefles aan om een goed beeld te krijgen van Rijbewijs.nu!

Autorijschool

Wilt u leren auto rijden bij een vertrouwd bedrijf? Voor meer informatie over Rijbewijs.nu kunt u vinden op onze website. Klik hier om onze autorijschool beter te leren kennen!

http://www.rijbewijs.nu/