GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schaftkeet kopen

Een schaftkeet kopen voor uw bedrijf

Een schaftkeet is een belangrijke plek, waar uw collega’s of personeel samenkomt om zich weer op te laden voor de komende werkuren. In een schaftkeet is het goed toeven als het regent of stormt. En verder kunt u natuurlijk prima in de schaftkeet vergaderen en het gezellig maken op vrijdagmiddag tijdens de gezamenlijke weekendborrel.

Voordelen van een schaftkeet kopen

Een schaftkeet voor op de bouwplaats kunt u zowel huren als kopen, maar een schaftkeet kopen is van deze twee mogelijkheden de slimste optie. Maat wat zijn nu eigenlijk de voordelen van het kopen van een schaftkeet? In het kort zijn dat:
• U bepaalt wanneer en waar u de aangekochte schaftkeet plaats. Stel dat u huurt, dan bent u afhankelijk van de huurovereenkomst en de inlevertermijn die daarin vermeld staat.
• Na de eenmalige aanschafkosten hoeft, uitgezonderd eventueel onderhoud, geen investeringen meer te doen. Bij huren blijft u betalen.
• Een schaftkeet kunt u in alle soorten en maten kopen. Of u nu met een klein team van 4-6 personen werkt, of met een groot team van 10-12 personen.
• Een schaftkeet kopen betekent een keet aanschaffen die multifunctioneel inzetbaar is. Als keet voor de pauzes, als vergaderruimte, als ruimte om te schuilen, et cetera.

Koop een goede en duurzame schaftkeet bij Brouwer in Nijkerk

Bij Brouwer in Nijkerk, dé aanbieder van schaftketen en kantoorunits in Midden-Nederland, kunt u sterke, duurzame en voordelig geprijsde schaftketen kopen. Bouwketen van topkwaliteit. Zij hebben een ruim assortiment schaftketen op voorraad. Met of zonder toilet, met eventueel magazijnen voor de opslag van goederen. Schaftketen die sterk en goed verplaatsbaar zijn.

Related Posts

Afvoer verstopt! Wat nu?!

Snelbouw containers voor op de bouw

De grafstenen in Hoorn