GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Shortlease Apeldoorn

Meestal lange leaseperioden bij verhuurders

Wanneer u een auto wilt leasen, hanteren veel autoverhuurbedrijven een minimale leaseperiode van zo’n 8 tot 12 maanden. Deze leaseperiode is in meerdere situaties niet echt aantrekkelijk. Vooral voor zzp’ers, mensen die geen eigen auto hebben en een vakantieauto willen huren, opteren daarom graag voor shortlease. Niet vreemd, want shortlease heeft nogal wat pluspunten.

 

De pro’s van shortlease

Maar wat is er eigenlijk zo voordelig en aantrekkelijk aan shortlease? Shortlease, dat is het huren van een leaseauto voor bijvoorbeeld één of enkele maanden, heeft de nodige pluspunten boven het traditionele leasen. Als meest interessante pro’s van shortleasen worden vaak de volgende punten genoemd: 

  • Bij het kortdurend leasen van een auto via shortlease, is het mogelijk om het contract al na één maand te beëindigen. Dat is natuurlijk heerlijk flexibel en gemakkelijk en geeft een gevoel van controle.
  • Een shortleaseauto is een perfecte oplossing als u altijd met het openbaar vervoer reist, maar graag in een auto op vakantie wilt. De verzekering, wegenbelasting en apk-kosten heeft u dan natuurlijk niet, terwijl u wel in een spiksplinternieuwe auto naar uw vakantiebestemming rijdt.
  • Shortleasen is vandaag de dag relatief voordelig en dus aantrekkelijk.

 

Een auto kort leasen in Apeldoorn en omliggende regio

Bent u van plan om voor een kort tijdsbestek een mooie en betrouwbare auto te leasen in de regio Apeldoorn? Dan kiest u slim, voordelig en veilig als u kiest voor de auto’s en dienstverlening van XLRent. Wij gelden in de regio als een van de hoogst gewaardeerde autoverhuurders en krijgen dan ook hoge klantwaarderingen. Probeer het zelf eens uit en bekijk alle mogelijkheden op onze website!