GCSME
Image default
Business / Transportation and Logistics

Waarom een camerasysteem naast uw alarmbeveiliging?

Er zijn vele beveiligingssystemen op de markt tegenwoordig, zoals camerasystemen, alarmsystemen en toegangscontrolesystemen. Om deze reden is het erg lastig een juiste keuze te maken voor de beveiliging van uw pand. U wilt zeker weten dat u geen risico meer loopt wanneer u bijvoorbeeld een camerasysteem aanschaft. De beveiligingssystemen die hierboven genoemd worden – en daarbij ook alle andere beveiligingsopties – zijn individueel echter nooit feilloos. Door een juiste combinatie van camerabewaking, alarmen en toegangscontrole kunt u er echter voor zorgen dat uw beveiliging haast luchtdicht is. Wilt u direct zien wat de camerasystemen of andere beveiligingsopties zijn voor uw pand? Arend Beveiliging helpt u met gespecialiseerd personeel graag aan een goede beveiligingsoplossing!

 

Voordelen camerasysteem

Camerasystemen zijn de laatste jaren enorm ontwikkeld en ze zijn ideaal om uw pand in de gaten te houden. De beveiliging bestaat uit camera’s die de mogelijkheid hebben om te draaien, ’s nachts te filmen en tot wel 4k Ultra HD beeldkwaliteit vast te leggen. Daarnaast zijn ze draadloos aan te sluiten op een netwerk. Dit maakt de nieuwste technologieën in beveiliging mogelijk. De beelden kunnen namelijk direct gestreamd worden naar uw telefoon en worden draadloos opgeslagen op uw pc via een dit netwerk. Toch is het niet een feilloos beveiligingssysteem.

 

Tekortkomingen en risico’s camerabewaking

Een camerasysteem is geen luchtdicht beveiligingssysteem. Om deze reden is het belangrijk te weten waar de gevaren liggen. Het is belangrijk om te weten dat een bewakingscamera namelijk alleen kan vastleggen en verder geen actie kan ondernemen. Natuurlijk, een camerasysteem schrikt ook inbrekers af, maar het kan niets dan toekijken. Er moeten andere oplossingen bedacht worden die naast de camerabewaking ook echt actie kunnen ondernemen.

 

Toe te voegen beveiligingssystemen

Een goede toevoeging aan zo’n camerasysteem is een alarmsysteem. Omdat de camerabeveiliging tekort schiet op het gebied van alarmeren, biedt dit dé oplossing. Voor een huis bent u hiermee wel voorzien en heeft u een beveiligingssysteem waar geen inbreker zomaar doorheen komt. Alle opties bekijken en een camerasysteem met ondersteuning voor uw situatie aanschaffen? Arend Beveiliging is the place to be.

 

https://arendbeveiliging.nl/